Advertisement

Ρεάλ Μαδρίτησ Κριστιάνο Ρονάλντο : To Asyllhpto Symbolaio Ths Real Madriths Ston Ronalnto Gia Na Ton Peisei Na Meinei Sthn Omada Fortunegreece Com / Και σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν τα μμε στην ισπανία μόνο με θαύμα θα μείνει στη ρεάλ μαδρίτης.

Ρεάλ Μαδρίτησ Κριστιάνο Ρονάλντο : To Asyllhpto Symbolaio Ths Real Madriths Ston Ronalnto Gia Na Ton Peisei Na Meinei Sthn Omada Fortunegreece Com / Και σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν τα μμε στην ισπανία μόνο με θαύμα θα μείνει στη ρεάλ μαδρίτης.. Με τις μπαρτσελόνα, μάντσεστερ σίτι, παρί σεν ζερμέν και γιουβέντους εκτός, το τσάμπιονς λιγκ πλέον αποκτά υποχρεωτικό χαρακτήρα για τη. Νάβας, καρβαχάλ (46΄ νάτσο), ράμος. Μπορεί ο κριστιάνο ρονάλντο να μην σκόραρε και να έσπασε το σερί του (έντεκα αγώνες), όμως η ρεάλ μαδρίτης πήρε ένα ακόμα διπλό στο τσάμπιονς λιγκ τη φετινή περίοδο, ενώ νίκησε για 5η συνεχόμενη φορά την μπάγερν μονάχου σε φάση νοκ άουτ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση! Πρωταθλήτρια ευρώπης για 12η φορά στην ιστορία της είναι η ρεάλ μαδρίτης. Ο κριστιάνο ρονάλντο, ο άνθρωπος των ρεκόρ και των μεγάλων αγώνων ανάγκασε ακόμη και τους οπαδούς της γιουβέντους να τον αποθεώσουν μέσα στο «σπίτι» τους.

Εφημεριδα σφυγμοσ 2/20/2015 07:50:00 π.μ. Το απόλυτο «7» που λατρεύουν οι οπαδοί της ρεάλ έσβησε στην άσφαλτο. 10', 73', 86' ρονάλντο (ρεάλ). Ο κριστιάνο ρονάλντο το πήρε απόφαση. Από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στη μαδρίτη για χάρη της ρεάλ το καλοκαίρι του 2013, αποτελώντας τότε μεταγραφή.

Kristiano Ronalnto Oi Treis Logoi Poy Dyskoleyei H Epistrofh Sth Real Madriths Onsports Gr
Kristiano Ronalnto Oi Treis Logoi Poy Dyskoleyei H Epistrofh Sth Real Madriths Onsports Gr from onsports.bbend.net
Ο πίρλο άφησε στον πάγκο τον ρονάλντο στον… τελικό του champions league! Το φορτίο της διαδοχής του κριστιάνο ρονάλντο είναι βαρύ, όμως ο γκάρεθ μπέιλ δείχνει πως χρειαζόταν ακριβώς αυτό. Εφημεριδα σφυγμοσ 2/20/2015 07:50:00 π.μ. Η πρώτη σημειώθηκε μόλις στο 2ο λεπτό, με τον ρονάλντο να ζητάει πέναλτι για ανατροπή. Πάντα το ήθελε ο γκάρεθ μπέιλ. Και σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν τα μμε στην ισπανία μόνο με θαύμα θα μείνει στη ρεάλ μαδρίτης. Το παιχνίδι είχε πολλές αμφισβητούμενες φάσεις. «ο κριστιάνο ρονάλντο θέλει να φύγει από την ισπανία»:

Μαγεία από έναν εκπληκτικό ποδοσφαιριστή!

Η μεταγραφη του gareth bale ολοκληρωθηκε στην ρεαλ μαδριτης!! Η βασίλισσα πήρε το clasico και πάτησε κορυφή. Αυτός είναι σήμερα ο τίτλος της πορτογαλικής εφημερίδας a bola, που αναφέρει ότι ο σούπερ σταρ της ρεάλ μαδρίτης είναι «εξοργισμένος» με την άσκηση δίωξης για φοροδιαφυγή και εξαπάτηση 14,7 εκατ. Αξιοπρεπής στην ισπανία παρά τις απουσίες! Το παιχνίδι είχε πολλές αμφισβητούμενες φάσεις. Ο κριστιάνο ρονάλντο ντος σάντος αβέιρο (πορτογαλικά: Ο κριστιάνο ρονάλντο έκανε πράματα και θάματα στον πρώτο αγώνα της ρεαλ με την ατλέτικο για τα ημιτελικά του τσάμπιονς λιγκ, εξασφαλίζοντας γκολ: Εφημεριδα σφυγμοσ 2/20/2015 07:50:00 π.μ. Αυξάνονται διαρκώς τα σενάρια που θέλουν τον κριστιάνο ρονάλντο να αποχωρεί από το «σαντιάγκο μπερναμπέου» καθώς με την «a bola» κάτι αντίστοιχο ισχυρίζεται και. Δεν είχαν περάσει παρά ελάχιστα λεπτά μετά το τέλος του τελικού τσάμπιονς λιγκ κι ενώ όλη η ρεάλ μαδρίτης πανηγύρισε για την κατάκτηση του τροπαίου, ο κριστιάνο ρονάλντο άφηνε να εννοηθεί στις τηλεοπτικές κάμερες πως αποχωρεί. Όλα δείχνουν έξοδο από τη ρεάλ! Το μέλλον του κριστιάνο ρονάλντο συνεχίζει να απασχολεί τα διεθνή μμε, αφού ο πορτογάλος σούπερ σταρ, μετά τον τελικό του champions league, είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο. Μπορεί ο κριστιάνο ρονάλντο να μην σκόραρε και να έσπασε το σερί του (έντεκα αγώνες), όμως η ρεάλ μαδρίτης πήρε ένα ακόμα διπλό στο τσάμπιονς λιγκ τη φετινή περίοδο, ενώ νίκησε για 5η συνεχόμενη φορά την μπάγερν μονάχου σε φάση νοκ άουτ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση!

Εφημεριδα σφυγμοσ 2/20/2015 07:50:00 π.μ. kɾiʃˈtjɐnu ʁɔˈnaɫdu, γεννήθηκε 5 φεβρουαρίου 1985) είναι πορτογάλος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται για την γιουβέντους και για την εθνική ομάδα της πορτογαλίας. Δεν είχαν περάσει παρά ελάχιστα λεπτά μετά το τέλος του τελικού τσάμπιονς λιγκ κι ενώ όλη η ρεάλ μαδρίτης πανηγύρισε για την κατάκτηση του τροπαίου, ο κριστιάνο ρονάλντο άφηνε να εννοηθεί στις τηλεοπτικές κάμερες πως αποχωρεί. Ο κριστιάνο ρονάλντο δεν είναι στην καλύτερη φόρμα, τα νεύρα του πορτογάλου σούπερ σταρ της ρεάλ είναι στην.τσίτα και οι δηλώσεις που έχει κάνει τις τελευταίες μέρες, έχουν προκαλέσει εκνευρισμό στα αποδυτήρια της «βασίλισσας». *ο κριστιάνο ρονάλντο έχει σκοράρει σε όλα τα ματς κόντρα στη γιουβέντους με τη φανέλα της ρεάλ, συνολικά έχει 9 γκολ σε 6 παιχνίδια!

Kristiano Ronalnto Kai Real Madriths Oi Koryfaioi Toy Aiwna Fwto Binteo Sportin
Kristiano Ronalnto Kai Real Madriths Oi Koryfaioi Toy Aiwna Fwto Binteo Sportin from pbs.twimg.com
Αξιοπρεπής στην ισπανία παρά τις απουσίες! Ο κριστιάνο ρονάλντο ντος σάντος αβέιρο (πορτογαλικά: Μπορεί ο κριστιάνο ρονάλντο να μην σκόραρε και να έσπασε το σερί του (έντεκα αγώνες), όμως η ρεάλ μαδρίτης πήρε ένα ακόμα διπλό στο τσάμπιονς λιγκ τη φετινή περίοδο, ενώ νίκησε για 5η συνεχόμενη φορά την μπάγερν μονάχου σε φάση νοκ άουτ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση! Cristiano ronaldo dos santos aveiro, προφέρεται: Πάντα το ήθελε ο γκάρεθ μπέιλ. Αυτός είναι σήμερα ο τίτλος της πορτογαλικής εφημερίδας a bola, που αναφέρει ότι ο σούπερ σταρ της ρεάλ μαδρίτης είναι «εξοργισμένος» με την άσκηση δίωξης για φοροδιαφυγή και εξαπάτηση 14,7 εκατ. Το απόλυτο «7» που λατρεύουν οι οπαδοί της ρεάλ έσβησε στην άσφαλτο. Ο πορτογάλος σταρ, λίγα 24ωρα μετά τις αποκαλύψεις για τις επαφές του φλορεντίνο πέρεθ για την ανταλλαγή του αιώνα με τον νεϊμάρ, φέρεται να αποκάλυψε.

kɾiʃˈtjɐnu ʁɔˈnaɫdu, γεννήθηκε 5 φεβρουαρίου 1985) είναι πορτογάλος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται για την γιουβέντους και για την εθνική ομάδα της πορτογαλίας.

Πάντα το ήθελε ο γκάρεθ μπέιλ. Αυτός είναι σήμερα ο τίτλος της πορτογαλικής εφημερίδας a bola, που αναφέρει ότι ο σούπερ σταρ της ρεάλ μαδρίτης είναι «εξοργισμένος» με την άσκηση δίωξης για φοροδιαφυγή και εξαπάτηση 14,7 εκατ. Ο κριστιάνο ρονάλντο ντος σάντος αβέιρο (πορτογαλικά: Μαντσεστερ γιουναϊτεντ (σερ άλεξ φέργκιουσον) : Cristiano ronaldo dos santos aveiro, προφέρεται: 10', 73', 86' ρονάλντο (ρεάλ). Το παιχνίδι είχε πολλές αμφισβητούμενες φάσεις. Δεν είχαν περάσει παρά ελάχιστα λεπτά μετά το τέλος του τελικού τσάμπιονς λιγκ κι ενώ όλη η ρεάλ μαδρίτης πανηγύρισε για την κατάκτηση του τροπαίου, ο κριστιάνο ρονάλντο άφηνε να εννοηθεί στις τηλεοπτικές κάμερες πως αποχωρεί. Νάβας, καρβαχάλ (46΄ νάτσο), ράμος. Όλα δείχνουν έξοδο από τη ρεάλ! Άστεγος να βάζει μούσι και κοιλιά και να παίζει με την μπάλα στο κέντρο της μαδρίτης, μέχρι να αποκαλυφθεί και. Μαγεία από έναν εκπληκτικό ποδοσφαιριστή! Το φορτίο της διαδοχής του κριστιάνο ρονάλντο είναι βαρύ, όμως ο γκάρεθ μπέιλ δείχνει πως χρειαζόταν ακριβώς αυτό.

Μαγεία από έναν εκπληκτικό ποδοσφαιριστή! Εφημεριδα σφυγμοσ 2/20/2015 07:50:00 π.μ. «ο κριστιάνο ρονάλντο θέλει να φύγει από την ισπανία»: Ο κριστιάνο ρονάλντο δεν είναι στην καλύτερη φόρμα, τα νεύρα του πορτογάλου σούπερ σταρ της ρεάλ είναι στην.τσίτα και οι δηλώσεις που έχει κάνει τις τελευταίες μέρες, έχουν προκαλέσει εκνευρισμό στα αποδυτήρια της «βασίλισσας». Πιο πάνω από ραούλ και cr7:

Fonto 1024x768 Px Cr7 Kristiano Ronalnto Real Madriths 1024x768 Wallhaven 1291437 Fonto Wallhere
Fonto 1024x768 Px Cr7 Kristiano Ronalnto Real Madriths 1024x768 Wallhaven 1291437 Fonto Wallhere from get.wallhere.com
Το παιχνίδι είχε πολλές αμφισβητούμενες φάσεις. Άστεγος να βάζει μούσι και κοιλιά και να παίζει με την μπάλα στο κέντρο της μαδρίτης, μέχρι να αποκαλυφθεί και. Νάβας, καρβαχάλ (46΄ νάτσο), ράμος. Cristiano ronaldo dos santos aveiro, προφέρεται: Ο κριστιάνο ρονάλντο δεν είναι στην καλύτερη φόρμα, τα νεύρα του πορτογάλου σούπερ σταρ της ρεάλ είναι στην.τσίτα και οι δηλώσεις που έχει κάνει τις τελευταίες μέρες, έχουν προκαλέσει εκνευρισμό στα αποδυτήρια της «βασίλισσας». Κριστιανο ροναλντο ile bağlantı kurmak için şimdi facebook'a katıl. Ο κριστιάνο ρονάλντο ντος σάντος αβέιρο (πορτογαλικά: Από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στη μαδρίτη για χάρη της ρεάλ το καλοκαίρι του 2013, αποτελώντας τότε μεταγραφή.

10', 73', 86' ρονάλντο (ρεάλ).

Με τις μπαρτσελόνα, μάντσεστερ σίτι, παρί σεν ζερμέν και γιουβέντους εκτός, το τσάμπιονς λιγκ πλέον αποκτά υποχρεωτικό χαρακτήρα για τη. Και σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν τα μμε στην ισπανία μόνο με θαύμα θα μείνει στη ρεάλ μαδρίτης. Ο κριστιάνο ρονάλντο έκανε πράματα και θάματα στον πρώτο αγώνα της ρεαλ με την ατλέτικο για τα ημιτελικά του τσάμπιονς λιγκ, εξασφαλίζοντας γκολ: Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο ρονάλντο ακόμα και μετά από αυτή τη συνάντηση, παραμένει πολύ ενοχλημένος με τη στάση της ρεάλ, προφανώς γιατί οι απαιτήσεις του δεν ικανοποιούνται. Τι αναφέρει το δημοσίευμα της marca για κριστιάνο ρονάλντο και γιουβέντους. Δείτε τον κριστιάνο ρονάλντο να ντύνεται. Αυτός είναι σήμερα ο τίτλος της πορτογαλικής εφημερίδας a bola, που αναφέρει ότι ο σούπερ σταρ της ρεάλ μαδρίτης είναι «εξοργισμένος» με την άσκηση δίωξης για φοροδιαφυγή και εξαπάτηση 14,7 εκατ. Μπορεί ο κριστιάνο ρονάλντο να μην σκόραρε και να έσπασε το σερί του (έντεκα αγώνες), όμως η ρεάλ μαδρίτης πήρε ένα ακόμα διπλό στο τσάμπιονς λιγκ τη φετινή περίοδο, ενώ νίκησε για 5η συνεχόμενη φορά την μπάγερν μονάχου σε φάση νοκ άουτ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση! Ο κριστιάνο ρονάλντο το πήρε απόφαση. *ο κριστιάνο ρονάλντο έχει σκοράρει σε όλα τα ματς κόντρα στη γιουβέντους με τη φανέλα της ρεάλ, συνολικά έχει 9 γκολ σε 6 παιχνίδια! Το φορτίο της διαδοχής του κριστιάνο ρονάλντο είναι βαρύ, όμως ο γκάρεθ μπέιλ δείχνει πως χρειαζόταν ακριβώς αυτό. Παρακολουθήστε την 10η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος. Ρεαλ μαδριτησ (ζοζέ μουρίνιο) :

Ρεαλ μαδριτησ (ζοζέ μουρίνιο) : κριστιάνο ρονάλντο. Μαγεία από έναν εκπληκτικό ποδοσφαιριστή!

Posting Komentar

0 Komentar